Апартамент Оборище избора на един съвременен и модерен човек, живеещ в динамичен и модерен град, като София. Тук не само, че е идеалното място за живот, но и идеалното място за забавление, за обучение, за разходки из природата в парковете на района. Имотите в Оборище са със статута на модерни жилища, за модерни и съвременни хора. Лукса е това, което описва най-добре жилищните сгради и помещенията в тях. Архитектурата на района динамично се развива и съчетава в себе си модерните за 21-ви век жилищни сгради, кротко допълващи старинните аристократични сгради от 70-те години на миналия век. Въобще инвестицията в Оборище си заслужава многократно, защото е инвестиция в бъдещето, в модерното и в лукса.

Апартамент Оборище – лукс, спокойствие и то на крачка от идеалния център на София

Какво описва един луксозен апартамент или имот? Критериите за това са много, но предимно брокерите на имоти са единодушни – нещата са локация, значение на града във функционалността на страната, архитектурен облик и удобства, уникалното пространство, простор и най-вече персоналното лице. Всичко това се съчетава по един прекрасен начин в луксозните апартаменти на Оборище. Те имат неописуемо красиви гледки към центъра, инфраструктурата е модерна и функционална, а имотите си имат всички съвременни удобства, нужни на съвременния човек. Освен това квартал Оборище включва част от централна София. Той се помещава между култовите улици Шипка, Париж и Московска. Ключовите артерии за столицата, като булевардите Сливница, Мария Луиза и Княз Александър Батенберг са част от района на Оборище. Тук се помещават престижни театри, университети, културни паметници, административни и управленски сгради.

Имотите закупени тук имат по-висока продажна цена, но на фона на перфектната визия, малките екстри, които всеки любител на лукса търси и централното местонахождение – това е нормално. Апартамент Оборище предлага уникална гледка, идеално и бързо придвижване до всяка точка на града или извън него – с градски и извънградски транспорт, множество зелени площи, престижни образователни институции и екстри, като фитнеси, плувни басейни, барове, гурме ресторанти и лукс на максимална степен. Само ценителите на лукса могат да оценят това бижу на пъпа на столицата!