Защо да се обърнете към Юник Естейтс, ако искате да купите или наемете имот?

От годините на своето създаване до днес ние се наложихме като една от най – стабилните компании в страната за отдаване под наем и продажба на недвижими имоти. Разполагаме с разнообразна база данни от специално селектирани имоти в най – атрактивните и желани райони на София  и сме единствените, които предлагаме продажба и отдаване по наем на луксозни имоти.

База данни

Компанията ни е специализирана в продажба на луксозни имоти на територията на столицата и може да ви предложи атрактивни и уникални имоти в най-престижните райони на града. Нашата база данни се увеличава постоянно и чрез нас можете да станете притежатели на мечтаните имоти бързо и на изгодни за вас цени.

Точна оценка

Нашите консултанти ще изготвят професионален анализ на пазара за недвижими имоти и ще селектират за вас имоти според вашите желания и изисквания. Така вие ще имате възможност да разгледате само подходящите за вас имоти и да спестите време в търсенето на мечтаните луксозни имоти, които искате да закупите.

По-дълго работно време

Нашите професионални консултанти работят за вас седем дни в седмицата и са готови да ви покажат избрания от вас имот в удачно за вас време.

Комисионни

Ние работим в прозрачна обстановка и нашата дейност е строго регламентирана. След първоначалния разговор с клиентите, ние изготвяме посреднически договор, в който са включени нашите ангажименти и комисионни.

Договаряне на най – добри условия

Ние сме подбрали много добър екип от професионалисти, които ще проведат преговорите и ще договорят за вас най – изгодните условия, като ще защитят вашите интереси и ще се съобразят с вашите изисквания.

Уеб сайт

Юник Естейтс разполага с уеб страница, чрез която можете да получавате интересни предложения за оферти, които отговарят на вашите изисквания. От нашия уеб сайт и информационния ни портал вие винаги можете да се информирате за всички актуални оферти и новини.

Съдействие за отпускане на кредит

Ако имате нужда от отпускане на кредит за покупката на имот ние ще ви срещнем с банков консултант от Кредит Център ( най – големият кредитен консултант, който е и в  състава на холдинг AG Capital ), който ще ви даде ценни съвети, ще ви ориентира в коя банкова институция ще получите най – изгодния за вас кредит, ще подготви всички необходими документи и ще е до вас до получаване на кредита.

Среша с финансист и юрист

В компанията ни работи екип от финансисти, които ще ви помогнат като отговорят на всички вълнуващи ви въпроси свързани с покупката или наемането на имот. Нашият юрист ще бъде до вас от началото до финализирането на сделката, като ще осигури вашата сигурност през всеки един етап.

Конфиденциалност

Поверителността е наш основен приоритет!

Професионализъм

Компанията ни е част от най-големия холдинг в страната за недвижими имоти AG Capital (www.agcapital.bg) и е член на Германо- Българската индустриално търговска камара, на Американската търговска камара в България, на Сдружението на фамилния бизнес и Българския форум на бизнес лидерите.

Наш официален партньор е най-голямата международна брокерска компания – Christie’s Great Estates (www.christiesrealestate.com), с помощта на която можем да ви осигурим луксозни имоти по цял свят.