Юник Естейтс е компания с основен предмет на дейност продажба на луксозни имоти и работа със специални клиенти. Компанията ни е създадена през 2006 година и е част от най – големия холдинг в България за недвижими имоти – AG Capital.

Наш многогодишен партньор е най – голямата брокерска агенция в света, специализирана в продажби на луксозни имоти – Christie’s International Real Estate, което ни дава увереност, че можем да ви предложим луксозните имоти, от които се нуждаете не само в България, но и по целия свят.

Ако се нуждаете от луксозни имоти, ние сме вашето решение!

Ние сме открити, лоялни и отворени към вас, нашите клиенти и можем да ви предложим имотите за които сте си мечтали.

Разполагаме с висококвалифицирани брокери, които ще подходят към вас с разбиране, индивидуално отношение и коректност и които са на ваше разположение седем дни в седмицата.

Ние можем да ви помогнем да закупите или продадете  луксозни имоти бързо и при възможно най – изгодните за вас условия.

Нуждаете се от луксозен апартамент в идеалния център на София, мечтаете за къща в някой от най – престижните квартали или търсите имоти под наем?

Доверете ни се и ние ще ви предложим изключително изгодни оферти!

С нас покупката на луксозни имоти е лесна като детска игра. Ние сме най – добрите, защото сме професионалисти във всичко, което правим.

Част сме от най – големия холдинг за недвижими имоти в България AG Capital (www.agcapital.bg) и при нас работят изключителни професионалисти с дългогодишен опит в покупко – продажбите на имоти.

Ще ни откриете на адрес бул.”Патриарх Евтимий” 17 ( идеалния център на София ).

 

Вашият коментар