Защо да изберете Юник Естейтс, ако се нуждаете от луксозни имоти?

Ние сме компания, която се е утвърдила в областта на покупко-продажбите  на луксозни имоти и можем да ви предложим недвижими имоти в най – атрактивните райони на София. Ние сме най-добрите  и можем да договорим за вас най – изгодните условия.

Професионализъм

Нашата компания е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в страната ни AG Capital.

Юник Естейтс е член на Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Германо – Българската индустриална търговска камара и Българския форум на бизнес лидерите.

Наш основен партньор е Christie’s Great Estates ( най – голяма брокерска мрежа в света за покупка, продажба и отдаване по наем на луксозни имоти ), което ни дава самочувствието и увереността, че можем да ви предложим атрактивни къщи, апартаменти и студия не само у нас, но и по света.

Достъп до корпоративни клиенти

Компанията ни разполага с над 1500 корпоративни клиенти, които ни се доверяват и ползват нашите услуги регулярно.

Ние сме активни членове на Американската търговска камара в България, Сдружението на фамилния бизнес, Германо – Българската индустриална търговска камара и Българския форум на бизнес лидерите и взимаме активно участие във всички организирани от тях събития, поддържаме тесни връзки с чужди клиенти в страната и можем да задоволим всяко едно желание както на родните, така и на чуждестранните си клиенти.

По – дълго работно време

Едно от основните ни предимства е, че ние работим с по – дълго работно време и можем да ви предложим оглед на избрания от вас имот в избрано лично от вас  време. Брокерите на Юник Естейтс са на ваше разположение седем дни в седмицата.

Комисионни

Ние предлагаме високо качество на услугите си и коректно и открито отношение към всеки свой клиент. Регламентирали сме отношенията с клиентите си, като още на първоначалната среща изготвяме и подписваме посренически договор, в който ясно са описани правата и задълженията на двете страни, както и комисионните на Юник Естейтс.

Експертни съвети

За да се договори и приключи успешно една сделка са необходими знания и умения. Нашите квалифицирани брокери и юристи ще ви дадат възможно най – добрите съвети при отдаване по наем, покупка или продажба на вашите имоти.

Магнит за клиенти

Нашата компания е сред лидерите в покупко-продажбата на недвижими луксозни имоти на територията на София и може да ви предложи голямо разнообразие на имоти във всички квартали на града. Юник Естейтс е част от AG Capital ( най – големия в България холдинг за недвижими имоти ), което ви дава увереността, че можем да представим вашия имот пред голям екип от експерти.

Професионална оценка

„Каква е цената на имота, какъв може да е реалния му наем?” са едни от най – важните въпроси, които всеки си задава, ако иска да осъществи една успешна сделка. Нашите експерти могат да изготвят за вас сравнителен анализа на цените и да ви дадат професионалното си мнение за точната цена на имота.

Професионални снимки

Дали вашият имот ще привлече вниманието зависи колко е добро неговото представяне. Нашият професионален фотограф ще изготви подходящите и атрактивни детайлни и панорамни снимки на вашия имот, които да привлекат нужното внимание на купувачите към него. Консултантите ни ще изготвят подходящото описание на имота ви и в резултат вашият имот ще се отличава от всички останали.

Маркетинг онлайн

Имотите, които сте поверили на Юник Естейтс се рекламират в : www.imot.bg, www.imoti.net, www.rent.bg, www.homes.bg, www.e-imoti.bg, www.bazar.bg и др.

PR на имота

Ние разполагаме с професионално подготвен PR отдел, който си сътрудничи с огромен брой журналисти, които могат да рекламират вашият имот в безброй публикации. Благодарение на нашите PR специалисти вашият имот ще бъде рекламиран подобаващо и ще стане известен.

Конкурентен маркетинг

Ако ни се доверите, ние ще рекламираме вашия имот по всички медии, социални мрежи, в нашето месечно списание или нашия информационен бюлетин. При желание от ваша страна можем да изготвим специално за вас и вашия имот луксозни брошури или да организираме специално събитие, на което да рекламираме вашия имот пред подбрани клиенти.

Уеб сайт, който печели награди

Уеб сайтът на Юник Естейтс е сред водещите сайтове за недвижими имоти. С хилядите си посещения на месец вашите имоти ще бъдат разглеждани по всяко време на денонощието от потенциални клиенти, което ще ви улесни в сключването на успешна и изгодна сделка.