Защо Юник Естейтс може да ви помогне при покупката или наемането на недвижим имот?

Ние разбираме вашите нужди

Нашите консултанти ще вземат под внимание всяко ваше желание и изискване и ще ви помогнат в избора на подходящия имот. С нас вие ще се почувствате като у дома си!

Правилна селекция от имоти

След първоначалната ни среща ние ще подберем за вас имотите, които отговарят на вашите критерии и ще ви улесним максимално в избора на подходящ имот. Нашите консултанти ще ви предоставят подходящите оферти, от които вие да изберете тази, която най – много ви допада.

По-дълго работно време

Ние разбираме нуждите на своите клиенти, затова работим седем дни в седмицата с удължено работно време. Нашите консултанти са на ваше разположение за оглед в удобно за вас време.

Намиране на домашна помощ

Голям процент от нашите клиенти са чужденци и ние сме наясно с допълнителните услуги, от които бихте имали необходимост. Юник Естейтс може да ви помогне в избора на детегледачки, училища, охрана, шофьори, озеленители, хигиенисти и други.

Ние говорим вашия език

От която и стана на света да сте – ние разполагаме с екип, който говори на вашия език и който е запознат в потребностите на чуждите граждани в България.

Среща с финансист и юрист

В компанията ни работят специалисти в областта на финансите и правото, които ще ви дадат своите професионални съвети относно покупката на имот и ще бъдат до вас по време да етапите по оформяне и финиширане на сделката.

Комисионни

Юник Естейтс е открита е лоялна към всеки свой клиент и отношенията ни са регламентирани и кристално ясни. При подписването на посредническия договор ние регламентираме ясно своите ангажименти.

Професионализъм

Компанията ни е член на Сдружението на фамилния бизнес, Българския форум на бизнес лидерите, Германо – Българската индустриално търговска камара, Американската търговска камара в България и е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в страната AG Capital (www.agcapital.bg). Наш дългогодишен партньор е най-голямата международна брокерска компания за продажба на луксозни имоти Christie’s Great Estates.

Ние ви предлагаме лоялност, коректност и високо качество на предлаганите от нас услуги.