Къща в Бояна — въпрос на престиж и усещане за стил

Едва ли има по — апетитно място за живеене в страната от софийския квартал Бояна. Кварталът е разположен в полите на Витоша и само на няколко минути път до самото сърце на столицата ни и тъкмо това привлича хората с пари към него.

Да притежаваш къща в Бояна е въпрос на престиж и не всеки може да си позволи да притежава недвижим имот в този елитен квартал. Тук можете да видите уникални архитектурни творения, къщи, от вида, на които ще ви спре дъха. Можете да видите огромни палати с поддържани зелени морави, открити басейни, барбекюта, тенискортове и денонощна охрана.

Да, да живееш в Бояна означава да имаш висок социален статус, за да можеш да си позволиш лукса да притежаваш имот тук.

В квартала се е събрал елита на страната ни, тук живеят чужди дипломати, едри бизнесмени, хора от властта, поети, писатели, режисьори, тв водещи и т. н. и т. н.

Почти няма да видите къща в Бояна, която да не е от високия ценови клас и която да не е уникална с нещо. Тук всеки един недвижим имот е отражение на притежателя си и израз на неговите разбирания за лукс и стил. Можете да видите както луксозни къщи в традиционен стил, така и лукс имоти от стъкло и метал, къщи — дворци или имоти, които имат футуристичен привкус.

Да, да живееш в къща в Бояна е сбъдната мечта за всеки, който може да си позволи лукса да закупи имот там. Кварталът е изключително приятен, окъпан от слънце и потопен в зеленина, а от всеки един дом се разкрива невероятна гледка към снежните върхове на Витоша. Тук няма да видите забързани хора и натоварено движение—всичко е толкова тихо и спокойно, че човек забравя, че се намира само на няколко минути от центъра на София.

Вашият коментар