Къща в Бояна е избора на всеки съвременен човек обичащ лукса и спокойствието на планината. Къщите в района са просторни, модерни, имат редица екстри, като басейни, пищни зелени градини, веранди и барбекюта. Освен това за един южен крайградски квартал, Бояна си е спечелила статута на елитно място за живот. Разположена между други два известни квартала – Княжево и Драгалевци, Бояна предлага незаменима гледка към обичаната от софиянци Витоша. Квартала лежи в полите на планината и въздуха тук е един от най-чистите в столицата. На фона на всичко описано до тук – да притежаваш къща тук е цяло богатство и в преносен и в пряк смисъл. Имаш уединението на една отдалечена луксозна еднофамилна къща в планината и същевременно си на крачка от столичния център. Това се казва топ локация и според брокерите на имоти и според арендаторите, както и жителите на квартала.

Къща в Бояна – перфектно съчетание на планина, динамична градска среда и удобство

На първо място в Бояна може да се стигне и с градски транспорт, които е адски удобен, и с личен автомобил. Тук към всеки имот, бил той къща или кооперация, си имате места за паркиране. Улиците са добре изградени и поддържани, а по Околовръстния път се стига максимално бързо и лесно до всяка точка на столицата, както и извън нея. Реално погледнато Бояна е аристократичен квартал. Тук притежават жилища известни личности, чужденци, заможни бизнесмени и хора с възможности все пак. Строителството в квартала е засилено от години. Инвеститорите имат интерес към Бояна и за кратки периоди от време се виждат, как изникват елитни, функционални, модерни и луксозни къщи и жилищни комплекси. Всички те са добре охранявани, имат редица екстри и по нищо не отстъпват на имотите в Бевърли Хилс все пак.

Витоша с всичката и прелест и зеленина е на една ръка разстояние, шумен градски живот и забавления няма да ви липсват, защото центъра на София е близо, имате простор, зелен двор с прелестна градина, прилежащ гараж често пъти и удобна връзка със съвременният модерен свят на столицата. Къща в Бояна за ценители на перфектните имоти е необходимост. Тук имате всичко, за което един човек може да мечтае, комфортен дом, перфектна гледка, спокойствие и динамика в едно.