Къща в Драгалевци за любителите на планината, които все пак не искат да се лишат от динамиката на големия град и възможностите му. Квартал Драгалевци в столицата има много добро местоположение. Той се намира точно между кварталите Бояна и Симеоново, като удобната връзка по Околовръстното софийско шосе, отвежда обитателите му бързо и лесно навсякъде. Самия квартал съществува отдавна и е със статута на луксозна вилна зона за хората с възможности, били те от бизнес средите, от обществените лица или други известни личности. За разлика от пренаселените столични квартали изпълнени с високи блокове, шум, трафик и мръсен въздух, Драгалевци е по скоро планински квартал – спокоен, чист, спретнат и много луксозен в крайна сметка.

Къща в Драгалевци – привилегия за заможни хора и все пак изискана изтънченост

Както вече споменахме квартала е част от поредицата квартали на София разположени около Околовръстното шосе, на юг точно в подножието на Витоша. Както в Бояна, така и тук луксозни къщи не липсват, но в Бояна има и кооперации с луксозни апартаменти, докато в Драгалевци по скоро се разпознават огромни вили – модерни, с просторни зелени площи, с множество екстри и дори модернистични интериорни решения и екстериори. През зимата да притежаваш къща тук ти дава, освен приказна гледка към заснежена Витоша и възможността да се възползваш от въжения лифт, който отвежда до ски пистите в планината. Самият квартал се състой от тихи и спокойни улички, където навсякъде греят зелени дворове изпъстрени с цветя. Модерните архитектурни решение все повече нарастват, защото инвеститорския интерес в построяването на имоти тук е много голям.

Това е нормално, след като доста хора могат да си позволят да живеят в една напълно съвременна и луксозна къща от типа на вилата. Тяхното търсене определя и засиленото предлагане, както и засиленото строителство от своя страна. Освен прекрасна природа, луксозни имоти и чист въздух, Драгалевци предлага и елитни заведения за хранене, както и 5 звездни хотелски комплекси. Можете да се разходите из прелестите на Витоша или да заложите на пъстротата на столичния център. Къща в Драгалевци по един своеобразен начин съчетава живота в големия град и спокойствието на планинската вила – незаменимо удобство!