Предимства на луксозните имоти

Задавали ли сте си въпроса защо луксозните имоти са толкова желани от всички? Защо само споменаването на такъв имот предизвиква реакции на копнеж, лека завист и възхищение?

Няма човек, който да не си мечтае да притежава такъв имот, тъй като да можеш да си позволиш да закупиш нещо подобно означава, че си успял да се наредиш сред елита. Да, точно така. Това означава, че си успял да осигуриш перфектното място за живеене за себе си и семейството си в хубав, престижен квартал, където зеленината е повече от бетона, улиците са сигурни и спокойни, престъпността е ниска и още, и още, и още.

Цените на предлаганите от различните брокерски къщи луксозни имоти наистина не са никак ниски, но за сметка на това да притежаваш такъв имот си струва парите.

С какво имотите от високия клас се отличават от останалите къщи и апартаменти, които се обявяват за продажба?

• На първо място луксозните недвижимости са разположени в райони с красива панорамна гледка, доста често в затворени жилищни комплекси или в райони, които са отдалечени от центъра на града, но имат бърза връзка до него;

• Луксозните имоти са с много по-голяма квадратура в сравнение с останалите имоти. За да може да се класифицира един имот като луксозен, квадратурата му трябва да е най — малко 200 кв.. да притежава поне две спални, няколко бани, открити зелени площи, в повечето случаи открит басейн, барбекю, екстри като фитнес зала, сауна и т. н.

• За недвижимостите от високия клас е задължително да притежават поне едно паркомясто;

• Почти всички луксозни имоти са под постоянна, денонощна охрана, което гарантира сигурността на живущите в тези имоти.

Всичко това, съчетано с добрата и удобна инфраструктура, възможността да се стигне до центровете на градовете буквално за минути прави притежанието на имоти от висок ценови клас толкова предпочитани и мечтани.

Вашият коментар